Статті та новини

У Франції почали продавати гібридне молоко

18 листопада, 2021
У Франції почали продавати гібридне молоко

Молочна компанія Triballat Noyal  запустила на ринок новий бренд молочних напоїв Paquerette&Compagnie. Напій – суміш коров’ячого та мигдалевого, вівсяного або фундучного молока.

Для виробництва гібридного молока використовують коров’яче молоко з регіону Бретань. Заміна половини продукту горіховим або злаковим напоєм дозволяє знизити вміст цукру та поліпшити смак. Також гібридне молоко має високий вміст кальцію та білка. Смак напою нагадує коров’яче молоко з посмаком горіхів. Продукт не містить ароматизаторів і синтетичних добавок. Водночас, вмість лактози у такому молоці суттєво нижчий, ніж у традиційному.

Продукція бренду Paquerette&Compagnie поки доступна лише у Франції. Однак вірогідно постачання незабаром розширять на зовнішні ринки.

 

фото: Unsplash

Ще дещо цікаве