Ілля Сьомін
Не грайте в ігри, в які ви не виграєте. Я беруся тільки за те, в чому впевнений – якщо ні, я просто цим не займаюся, адже в це не вірю.
Своє покликання шеф та співвласник Tin Tin Food Spot шукав «від супротивного» – закінчив Київський Національний Університет Будівництва та Архітектури та пропрацювавши деякий час в офісі великої вентиляційної компанії, зрозумів, що це «не його».
Шукати себе Ілля пішов на кухню – спочатку у маленьке вегетаріанське кафе, а потім до шефа Євгена Михайленка, у заклад Revolution Grill. Втім, спеціальної освіти та досвіду вочевидь бракувало, але вчитися на кухаря в Україні Ілля не хотів – і прагнув отримати знання, з його власних слів, «з першоджерел». Як наслідок, Сьомін провів чимало часу, подорожуючи світом – Америкою, Європою, Азією.
В його активі стажування в Slurp Ramen Joint (Копенгаген, Данія), Bo.lan (Бангкок, Таїланд, 1*Michelin), De Superette (Гент, Бельгія). Він також був куратором курсу Ферментація в Culinary School Asia 1.0. і волонтер у VildMAD і MAD 6, які організував славетний Рене Редзепі.
У 2017 р. Ілля став шефом і співвласником кафе в’єтнамської кухні Tin Tin біля київського велотреку. Під час першого локдауну 2020 р. на базі Tin Tin відкрився корнер крафтової піци Pie Spot, а згодом і корнер мексиканської кухні Chica Poblana. Так заклад трансформувався в Tin Tin Food Spot, компактний та веселий фуд-маркет в самому центрі української столиці.

Шефи академії

Новини та статті
