Всі шефи

Олена Жаботинська

Їжа – це культурний спадок, який не можна забувати або недооцінювати, а тільки розвивати та доповнювати.

Свою кулінарну кар’єру Олена Жаботинська починала з позиції су-шефа у престижних ресторанах Донецька. Закінчила Донецький національний університет економіки і торгівлі за спеціальністю інженер-технолог підприємств ресторанного господарства.

Брала участь у другому сезоні кулінарного шоу «Пекельна кухня». З 2012 року живе та працює у Івано-Франківську. Бренд-шефиня та партнерка мережі «23 ресторани». Навчалася за кордоном у відомій школі піци (Неаполь) та у школі IFSE (Турин). Розвиває тему локальної кухні та незвичайних інгредієнтів, Зокрема, у 2017 році представляла Україну на конгресі Fontegro з темою про дикоростучі їстівні трави Карпат. У 2021 повернулася на «Пекельну кухню» у ролі су-шефа.  

 

Олена Жаботинська

Шефи академії

Новини та статті