Всі шефи

Олексій Шеменков

Олексій працює на кухні вже 15 років, 8 з них – на посаді шеф-кухаря.

Навчався в Одеському кулінарному училищі, де отримав 4-ий кухарський розряд. Потім стажувався у Баскському кулінарному центрі (Сан-Себастьян, Іспанія), далі – в Італійському кулінарному інституті (Калабрія, Італія), під керівництвом президента італійської асоціації шеф-кухарів Джона Ночіта.

Олексій – шеф-кухар м’ясного ресторану BEEF meat & wine. Ключовий продукт закладу, м’ясо, шеф готує на 4-метровому відкритому грилі Parrilla і в дров’яній печі. 

Нещодавно розпочав роботу новий проект шефа – віконце, де продають баскський чизкейк з собою, Basque cheesecake. Олексій навчався готувати цю ніжну страву на її батьківщині, у країні басків, тож результат завжди бездоганний.

 

Олексій Шеменков

Шефи академії

Новини та статті