Всі шефи

Ніка Лозовська

Мій принцип в їжі – це насамперед свіжість.

Професія шефа для Ніки Лозовської була очевидним вибором. Дівчина з дитинства любила приймати гостей, а вдома був справжній культ приготування їжі, підбору продуктів, страв, організації святкувань і такого іншого. Все це приносило Ніці багато задоволення. 

Однак попри те, що ще у сімнадцять років Ніка хотіла навчатися на кухаря, вона закінчила бакалаврат з готельного менеджменту. В 2007 році, коли вона обирала професію, в Україні було мало ресторанів, тож дівчина вирішила не ризикувати. Про свій вибір не шкодує, бо диплом допомагає їй і досі. Навчання та підробітки офіціанткою зіграли важливу роль у роботі над власним рестораном та дали змогу розуміти повну картину цього бізнесу. Попри це, мати власний ресторан Ніці не хотілося. Вона хотіла бути шефом. 

Зараз Ніка Лозовська втілює в життя багато ідей. Вона відкрила перше нео-бістро в Одесі – Dizyngoff та стала шефинею і власником в одній особі. Зараз працює над проектом Decole в Одеському художньому музеї. Подорожуючи по світу і надихаючись кухнями різних країн, Ніка повертається до Одеси і готує з локальних продуктів дивовижні твісти.

 

Ніка Лозовська

Шефи академії

Новини та статті