Вікторія Ящук
В дитинстві Вікторія Ящук мріяла бути педагогом і навіть не планувала ставати кондитером. Але одного разу почала випікати солодощі і їй це дуже сподобалося. Тож коли підросла, то спершу пішла працювати за цією спеціальністю, а пізніше доповнила її галузевою освітою – закінчила київський НУХТ.
Кондитерська історія Вікторії налічує вже майже 30 років. Після інституту дівчина потрапила на роботу в кондитерську «Волконський». Там талановиту кондитерку відправили на навчання в Париж, де Вікторія навчалася у закладах мережі. Після відкриття кондитерської в Києві працювала там. Далі на її шляху трапився «Сільпо», де жінка працює шеф-кондитером уже 11 років. Навчалася в італійському Carpigiani Gelato University.
В кондитерській справі Вікторія найбільше цінує можливість експериментувати, створювати нові смаки та комбінації. Нові ідеї їй приходять несподівано – натхнення творити часто з’являється зовсім несподівано. Солодощі Вікторія їсть здебільшого «по роботі», а найбільше полюбляє шоколад та легкі фруктові десерти.

Шефи академії

Новини та статті
