Всі шефи

Андрій Величко

В юності Андрій Величко навчався на фізика. Якось він почав шукати підробіток. Так, у 2006 році він потрапив на професійну кухню – працював помічником кухаря у ресторані «Стейкхаус». Згодом підробіток перетворився у повноцінну роботу, а Андрій виріс до позицій шефа та бренд-шефа в ресторанах «Дача», «Тавернетта», «Фаршированная рыба», «Рыба в огне». Нещодавно заснував проект Mise en Place Odessa та очолює його у ролі бренд-шефа.

Багаторічний досвід та сумлінна праця дали свої плоди: шеф став одним з 25-и найкращих шеф-кухарів України за версією журналу «Фокус». Андрій закінчив три курси Кулінарної школи Поля Бокюза (Institut Paul Bocuse) у Франції. Вивчав Classic French Cuisine, де навчився правильно працювати з найкращими продуктами та відточив кулінарну майстерність. У пошуках натхнення Андрій Величко об'їздив чимало італійських виноробних господарств, ферм та інших гастрономічних місць. Також Андрій розвиває бренд локальних прянощів «Бессарабські спеції».   

Андрій Величко

Шефи академії

Новини та статті