Всі шефи

Дмитро Сікорський

Власник Бодеги Два Карла, Одеса. 

Дмитро народився в Одесі. З дитинства мріяв бути археологом, однак врешті став бізнесменом. Дитиною Дмитро полюбляв випікати печиво і навіть торти. У підлітковому віці у пошуках нових смаків почав готувати самотужки. Після армії здобув освіту лінгвіста й почав працювати піарником у великих компаніях. Пізніше втілив давню мрію – почав реалізуватися, як дизайнер інтер’єрів.

Останні 16 років працює в ресторанному бізнесі. У 2014 вирішив ловити хвилю і в розпал кризи відкрив власний ресторан, Бодега Два Карли. Цей проект покликаний популяризувати локальні страви та продукти, розвивати кулінарну спадщину Півдня Одещини. 

В гастрономії Дмитро, насамперед, цінує смакові властивості та їх сполучення, а можливість берегти, популяризувати та розвивати місцевий продукт. 

 

Дмитро Сікорський

Шефи академії

Новини та статті