Всі шефи

В'ячеслав Попков

Обрати професію кухаря В’ячеслава надихнула бабуся. Жінка працювала кондитером на хлібозаводі й часто готувала вдома та дивувала онука чимось смачним. Освіту кухаря-кондитера він здобув у Чернігівському Центрі професійно-технічної освіти. Пізніше закінчив Національний Університет «Чернігівський Колегіум ім. Т.Г. Шевченка» за спеціальністю «Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування».

Згодом В’ячеслав вирішив поглибити свої знання закородоном. Проходив навчання на курсі Cuisine Bistronomique в кулінарній школі Ferrandi у Парижі. Вивчав курси Modern Techniques у Basque Culinary Center, що у Сан-Себастьяні та Textures Sosa Ingredients у Мойя, Іспанія.

В’ячеслав працював у закладах Чернігова: кафе «Каскад», ресторан «Золотой берег» та «Парк-Готель». Також працював у Ramada Encore Kiev. З 2017 року очолює кухню готелю та ресторану RiverSide у Чернігові. Викладає у Кулінарній Академії Асоціації Шеф-кухарів України. Філософія його кухні – це гра смакових поєднань на основі локальних продуктів, балансу текстур і використання сучасних технік.

 

В'ячеслав Попков

Шефи академії

Новини та статті