Всі шефи

Михайло Гросуляк

Михайло – власник фермерських господарства в селі Тютьків Теребовлянського району та в Рахові, що на Закарпатті, а також власник Фамільної сироварні та масарні в Тернополі, де виготовляють фірмові сири, ковбаси та м'ясні делікатеси. Автор патентів на печі для випікання піци та один із засновників «Клубу Галицької кухні» й Тернопільської гільдії рестораторів.

У 1992 році Михайло розпочинав власну справу: продавав хліб, утримував два автомати з газованою водою. У 1994 році придбав польову кухню й почав годувати людей. В 1996 році разом із партнером відкрив піцерію «Фламінго», де вперше в Україні випекли класичну італійську піцу на живому вогні. У 2003 році відкрив музейну ресторацію «Старий млин» (фіналіст у номінації «Найкращий ресторан української кухні» Національної ресторанної премії СІЛЬ). У 2008 році після пожежі відновив роботу ресторану-садиби «Грибова хата»  у  Буковелі (заклад-переможець у номінації «Найкращий ресторан української кухні» за версією Національної ресторанної премії СІЛЬ). 2010 року разом із сином відкрив пастерію «Фламінго», а 2012 року – пивоварну ресторацію «Ковчег» (фіналіст у номінаціі «Найкращий пивний ресторан» Національної ресторанної премії СІЛЬ).

Михайло Гросуляк

Шефи академії

Новини та статті