Юрій Кошик
З 13 до 23 років Юрій професійно займався регбі. За освітою він – архітектор. Однак робота кухаря була для хлопця мрією дитинства. Юрко страшенно любить створювати щось власноруч, особливо смачну їжу.
Зараз він працює шеф-кухарем у Холдингу емоцій !Fest, який налічує понад 20 ресторанів. Його професійний шлях розпочався в 2013 році на літньому майданчику кафе «Біля Діани на Ринку». Восени Юрко пішов працювати у «Мазох-кафе», а далі був Театр Пива «Правда» з дуже оригінальним меню. Потім – перезапуск ресторації «Лівий берег» під оперним, а тоді знову «Правда».
Згодом у холдингу з’явилась власна кулінарна школа, розвиток якої переріс у народження концепту закладу «Дуже висока кухня». Ресторан без стаціонарного меню та офіціантів, у якому гостей обслуговують самі шефи відчинив свої двері взимку 2018 року. Його кухню, на якій працюють виключно досвідчені кухарі й очолює Юрко Кошик.

Шефи академії

Новини та статті
