Всі шефи

Роберто Армаролі

Ресторатор у третьому поколінні, власник Mise en Plaсе Odessa, бренд-шеф в ресторані італійської кухні A Milano, власник закладу Nonna Letizia. Працював бренд-шефом в київських закладах: This is Пивбар, Guramma Italiana та в одеських Tavernetta, «Риба у вогні», «Стейкхаус. М'ясо та вино».

Роберто народився у італійській Болоньї. Його мама була власницею ресторану, тож хлопець буквально виріс на кухні. Їхній сімейний бізнес транслює головні принципи італійської гастрономії: смачно, з душею і по-сімейному. Роберто працював в Парагваї, Туреччині, Греції, Італії. Заклади під його керівництвом були відзначені гідом Мішлен.

Працював бренд-шефом в київських закладах: This is Пивбар, Guramma Italiana та в одеських Tavernetta, «Риба у вогні», «Стейкхаус. М'ясо та вино».

Роберто Армаролі

Шефи академії

Новини та статті