Всі шефи
Стефано Антоніоллі
Стефано Антоніоллі – італійський шеф, який має понад 25 років досвіду роботи на кухні. Значну частину своєї кар’єри він провів саме в Україні, де запускав чимало ресторанів.
Стефано народився у Тревізо, пізніше працював у Дубаї, але згодом переїхав в Україну, щоб розкривати таємниці італійської кухні тут.
Своєю авторською кухнею Стефано Антоніоллі називає суму найкращих продуктів Середземномор'я, помножених на досвід. Він вкладає у це поняття мікс власних знань, гастрокультурних традицій, подорожей, спілкування з колегами, дегустацій у найкращих ресторанах по всьому світу. Однак як справжній італієць, він завжди віддає данину традиціям.

Рецепти
Шефи академії

Новини та статті
