Всі шефи

Ігор Крамаренко

Ігор Крамаренко має 25 років досвіду роботи на кухні. Працював у таких закладах, як Нобу (Київ), Піна (Київ), Ікра (Київ) та Citronelle (Київ), а також у європейських Ravintola Havis, G.W. Sundmans (Гельсінкі), Bon Lloc (Стокгольм), Sjömagasinet (Гетеборг). У 2013 році увійшов до списку «25 найкращих шеф-кухарів України» за версією журналу «Фокус».   

Ігор вважає, що їжа – це один з ключових способів насолоджуватися життям. Серед його улюблених напрямів в професії – японо-перуанська течія «Nikkei». Однак найголовнішою технікою  у роботі вважає вміння не нашкодити. «Важливо не робити продукт невпізнаним, а, навпаки, розкривати його потенціал».   

Зараз Ігор очолює кухні київських ресторанів SpicyNoSpicy та Odessa.

 

Ігор Крамаренко

Шефи академії

Новини та статті