Всі шефи
Ігор Крамаренко
Ігор Крамаренко має 25 років досвіду роботи на кухні. Працював у таких закладах, як Нобу (Київ), Піна (Київ), Ікра (Київ) та Citronelle (Київ), а також у європейських Ravintola Havis, G.W. Sundmans (Гельсінкі), Bon Lloc (Стокгольм), Sjömagasinet (Гетеборг). У 2013 році увійшов до списку «25 найкращих шеф-кухарів України» за версією журналу «Фокус».
Ігор вважає, що їжа – це один з ключових способів насолоджуватися життям. Серед його улюблених напрямів в професії – японо-перуанська течія «Nikkei». Однак найголовнішою технікою у роботі вважає вміння не нашкодити. «Важливо не робити продукт невпізнаним, а, навпаки, розкривати його потенціал».
Зараз Ігор очолює кухні київських ресторанів SpicyNoSpicy та Odessa.

Шефи академії

Новини та статті
