Українська Кулінарна Спадщина — програма Академії Смаку Сільпо, покликана повернути Україні забуті традиції страв, рецептів, продуктів і сезонів.
Ми зібрали рецепти української кухні, які представляють різні історичні регіони України.
До відбору рецептів залучено професійних шефів та шефинь, істориків, гастрономічних дослідників та дослідниць, а також героїв, котрі представляють українські діаспори за кордоном. Від затертих прабабусиних зошитів з переписами до сучасних ресторанних технологічних карт — проект поєднує минуле і сучасне, інколи подаючи ностальгічні й архаїчні рецепти в яскравому авторському виконанні.
Знаймо своє. Бережімо рідне. Смакуймо наше.
Страви

Галичина, Поділля
Юрій Кошик

Північне Причорномор’я
Дмитро Сікорський
Герої проекту
Новини та статті
