Спершу підготуйте хліб. Відріжте декілька грубих шматків та викладіть на деко. Для цього рецепту чудово підійде черствий хліб. Для того, щоб він краще смакував, його можна попередньо вимочити в молоці. Свіжий хліб вимочувати не потрібно.
Кростіні алла Романа
Часом так складно вигадати вишукані та смачні закуски для святкового застілля… Пропонуємо випробувати простий, але оригінальний рецепт від Алессії Маркочча. Вона навчить вас готувати Кростіні алла Романа – чудову закуску з простих і доступних інгредієнтів, смак якої перенесе ваших гостей до Риму.

Інгредієнти
Процес приготування


Далі викладіть на хліб анчоуси. Ви можете також використовувати хамсу, але її необхідно попередньо замочити у солоній воді. Увімкніть духовку: її потрібно розігріти до 185-190 ℃.

Потім наріжте моцарелу кубиком або порвіть на волокна. Викладіть її на тости та поставте деко в духовку на 15-20 хвилин, доки моцарела повністю не розплавиться.

Доки тости в духовці, приготуйте соус з вершкового масла. Розтопіть масло в каструлі на повільному вогні й додайте до нього декілька анчоусів. Перемішуйте доти, доки масло та анчоус не набудуть консистенції однорідного крему.

Після того, як тости запеклися, витягніть їх з духовки та полийте соусом. Далі поставте у духовку ще на хвилину. Золотаві кростіні алла романа готові. Ця страва чудово смакуватиме з просекко.