Всі рецепти

Легкий та корисний сніданок з равіолі та спаржею

Новачок
15хв.

Дизайнерка та екоактивістка, Йова Ягер готує прості та поживні сніданки з улюблених інгредієнтів. Швидко, красиво та без надмірних зусиль.

 

Йова Ягер
Легкий та корисний сніданок з равіолі та спаржею

Інгредієнти

Равіолі 5-7 шт.
Спаржа 3 шт.
Томати 1 шт.
Масло Гхі 1 ч.л.
Яйце 1 шт.
Бейбі-шпинат жменька
Козячий сир 40 г
Насіння коноплі 1 ч.л.
Чорний кунжут 1 ч.л.
Паростки та їстівні квіти для прикраси

Процес приготування

01
<p>Відкриваємо пакування равіолі та готуємо їх відповідно до інструкції. Для однієї порції такого сніданку знадобиться шість штук.</p>

Відкриваємо пакування равіолі та готуємо їх відповідно до інструкції. Для однієї порції такого сніданку знадобиться шість штук.

02
<p>Миємо спаржу та зрізаємо сухі кінчики та чистимо зовнішню частину спаржі. Нарізаємо томати товстими кружальцями і гострим ножем зчищаємо шкірку. Розтоплюємо у сковороді масло Гхі та викладаємо спаржу. Томати покладемо наприкінці, буквально на кілька секунд.</p>

Миємо спаржу та зрізаємо сухі кінчики та чистимо зовнішню частину спаржі. Нарізаємо томати товстими кружальцями і гострим ножем зчищаємо шкірку. Розтоплюємо у сковороді масло Гхі та викладаємо спаржу. Томати покладемо наприкінці, буквально на кілька секунд.

03
<p>Викладаємо томати на тарілку, додаємо на сковороду трішки оливкової олії і підсмажуємо яйце. Солимо його, розриваємо жовток, щоб він просмажився та перевертаємо. Смажимо буквально хвилину. Беремо пласку тарілку, викладаємо на неї багато зелені на ваш смак – тут це бейбі-шпинат.</p>

Викладаємо томати на тарілку, додаємо на сковороду трішки оливкової олії і підсмажуємо яйце. Солимо його, розриваємо жовток, щоб він просмажився та перевертаємо. Смажимо буквально хвилину. Беремо пласку тарілку, викладаємо на неї багато зелені на ваш смак – тут це бейбі-шпинат.

04
<p>На зелень викладаємо равіолі, далі спаржу, томати, яйце. Посипаємо насінням коноплі та чорним кунжутом. Додаємо трішки м’якого козячого сиру – можна накришити або нарізати. За бажання можна прикрасити сніданок паростками та їстівними квітами. Також можно збризнути оливковою олією зверху.</p>

На зелень викладаємо равіолі, далі спаржу, томати, яйце. Посипаємо насінням коноплі та чорним кунжутом. Додаємо трішки м’якого козячого сиру – можна накришити або нарізати. За бажання можна прикрасити сніданок паростками та їстівними квітами. Також можно збризнути оливковою олією зверху.

Інші рецепти шефа