Всі рецепти

Млинці з вівсянки і шпинату з рієтом із лосося та кремом із авокадо

Ентузіаст
1г.

Анна Завертайло, шефиня і співвласниця популярних київських кафе-кондитерських Honey, доводить, що гладшати від млинців нам не загрожує! Спробуйте приготувати цю легку та вишукану страву, яка стане ідеальним сніданком або навіть вечерею для всієї родини!

 
Анна Завертайло
Млинці з вівсянки і шпинату з рієтом із лосося та кремом із авокадо

Інгредієнти

Вівсянка, попередньо замочена на ніч 100 г
Яйця 2 шт.
Кокосове молоко 17% жирності 70 мл
Шпинат свіжий 100 г
Сіль 1-2 г
Боніто Хондаші 1-2 г
Лосось гарячого копчення 50 г
Крем-сир 50 г
Авокадо 1 шт. (180 г)
Крем-сир 180 г
Спеції за смаком (сіль, пластівці чилі)
Фреш лимонний або лаймовий 1 ст.л.
Оливкова олія 2 ст.л.
Мікс листя салату 100 г
Оливкова олія 1 ст.л.
Тогараші 5 г
Кріспі-цибуля 5 г

Процес приготування

01
<p>Спочатку приготуємо тісто на млинці.<br />
У чаші блендера змішаємо вівсянку, яку ми попередньо замочили у воді на ніч, а потім процідили, шпинат, яйця. Кокосове молоко треба перемішати, щоб надати йому однорідної консистенції – і теж додати в блендер.</p>

Спочатку приготуємо тісто на млинці.
У чаші блендера змішаємо вівсянку, яку ми попередньо замочили у воді на ніч, а потім процідили, шпинат, яйця. Кокосове молоко треба перемішати, щоб надати йому однорідної консистенції – і теж додати в блендер.

02
<p>Посоліть, приправте Хондаші та перебийте в однорідну масу.</p>

Посоліть, приправте Хондаші та перебийте в однорідну масу.

03
<p>Смажимо млинці! Аня обрала сковорідку для млинців від Marco Cervetti з Сільпо. Додавати жир перед смаженням не потрібно. Смажимо млинці на низькому вогні з однієї сторони – але слідкуємо, щоб млинець перестав блищати: це ознака того, що він готовий. У такий спосіб печемо усі млинці.</p>

Смажимо млинці! Аня обрала сковорідку для млинців від Marco Cervetti з Сільпо. Додавати жир перед смаженням не потрібно. Смажимо млинці на низькому вогні з однієї сторони – але слідкуємо, щоб млинець перестав блищати: це ознака того, що він готовий. У такий спосіб печемо усі млинці.

04
<p>Коли млинці готові – робимо рієт з лосося. Лосось гарячого копчення розминаємо виделкою, подрібнюємо, змішуємо з крем-сиром, додаємо цедру лимону і вимішуємо. Рієт готовий! <br />
 </p>

Коли млинці готові – робимо рієт з лосося. Лосось гарячого копчення розминаємо виделкою, подрібнюємо, змішуємо з крем-сиром, додаємо цедру лимону і вимішуємо. Рієт готовий! 
 

05
<p>Час крему з авокадо. У чаші блендеру поєднуємо м’якоть авокадо, крем-сир, сік лимону, оливкову олію. Перебиваємо до отримання кремової консистенції. <br />
 </p>

Час крему з авокадо. У чаші блендеру поєднуємо м’якоть авокадо, крем-сир, сік лимону, оливкову олію. Перебиваємо до отримання кремової консистенції. 
 

06
<p>Збираємо страву! На дно тарілки викладіть крем гарним колом. На млинець в центр викладіть рієт і розподіліть рівною смужечкою, а потім згорніть млинець, розріжте навпіл і викладіть на крем.</p>

Збираємо страву! На дно тарілки викладіть крем гарним колом. На млинець в центр викладіть рієт і розподіліть рівною смужечкою, а потім згорніть млинець, розріжте навпіл і викладіть на крем.

07
<p>Збоку покладіть листя салату, заправте оливковою олією. Прикрасьте страву тогараші та кріспі-цибулею. </p>

<p> </p>

Збоку покладіть листя салату, заправте оливковою олією. Прикрасьте страву тогараші та кріспі-цибулею. 

 

Інші рецепти шефа