Спершу наріжте та очистьте від шкірки сиров’ялену свинну шию Капоколо. Або попросіть – і її тонко наріжуть для вас у «Сільпо».
Паніні Пульєзе
Мастро Паоло – італійський м’ясник, який готує традиційні вишукані м’ясні делікатеси з українських інгредієнтів в Україні, для Торгової марки «Крафтяр» від «Сільпо». Сьогодні він поділиться рецептом бездоганних сендвічів Паніні Пульєзе, які прикрасять ваш пікнік.

Інгредієнти
Процес приготування


Далі наріжте хліб. Дехто любить прибирати м’якуш, але Паоло радить його залишати.

Візьміть найтонший листочок салату і викладіть його на хліб. Далі трохи страчателли, декілька крапель олії і Капоколо. Перший варіант паніні готовий.

Для другого паніні візьміть салямі Сорпресата, наріжте.

Розріжте буррату, відкрийте в’ялені томати в олії. Наріжте хліб, викладіть в’ялені томати першим шаром. Далі – буррата разом зі шкіркою, потім ковбаса Сорпресата. Трохи свіжої руколи і зовсім трішки оливкової олії.

Такі паніні зручно загортати у фольгу і брати з собою на роботу, на море чи пікнік.