Всі рецепти

Паніні Пульєзе

Новачок
20хв.

Мастро Паоло – італійський м’ясник, який готує традиційні вишукані м’ясні делікатеси з українських інгредієнтів в Україні, для Торгової марки «Крафтяр» від «Сільпо». Сьогодні він поділиться рецептом бездоганних сендвічів Паніні Пульєзе, які прикрасять ваш пікнік. 

Паоло Кьяфелле
Паніні Пульєзе

Інгредієнти

Хліб (чіабатта) 200 г
Капоколо 100 г
Ковбаса Сорпресата 100 г
Свіжа буррата 1 шт
Страчателла 100 г
Салат Айсберг кілька листочків
Рукола кілька листочків
В’ялені томати в олії 50 г
Оливкова олія Extra virgin декілька крапель

Процес приготування

01
<p>Спершу наріжте та очистьте від шкірки сиров’ялену свинну шию Капоколо. Або попросіть – і її тонко наріжуть для вас у «Сільпо». </p>

Спершу наріжте та очистьте від шкірки сиров’ялену свинну шию Капоколо. Або попросіть – і її тонко наріжуть для вас у «Сільпо». 

02
<p>Далі наріжте хліб. Дехто любить прибирати м’якуш, але Паоло радить його залишати.</p>

Далі наріжте хліб. Дехто любить прибирати м’якуш, але Паоло радить його залишати.

03
<p>Візьміть найтонший листочок салату і викладіть його на хліб. Далі трохи страчателли, декілька крапель олії і Капоколо. Перший варіант паніні готовий.</p>

Візьміть найтонший листочок салату і викладіть його на хліб. Далі трохи страчателли, декілька крапель олії і Капоколо. Перший варіант паніні готовий.

04
<p>Для другого паніні візьміть салямі Сорпресата, наріжте.</p>

Для другого паніні візьміть салямі Сорпресата, наріжте.

05
<p>Розріжте буррату, відкрийте в’ялені томати в олії. Наріжте хліб, викладіть в’ялені томати першим шаром. Далі – буррата разом зі шкіркою, потім ковбаса Сорпресата. Трохи свіжої руколи і зовсім трішки оливкової олії.</p>

<p> </p>

Розріжте буррату, відкрийте в’ялені томати в олії. Наріжте хліб, викладіть в’ялені томати першим шаром. Далі – буррата разом зі шкіркою, потім ковбаса Сорпресата. Трохи свіжої руколи і зовсім трішки оливкової олії.

 

06
<p>Такі паніні зручно загортати у фольгу і брати з собою на роботу, на море чи пікнік. </p>

<p> </p>

Такі паніні зручно загортати у фольгу і брати з собою на роботу, на море чи пікнік.