Всі рецепти

Корисний сніданок з лососем

Новачок
15хв.

Дизайнерка та екоактивістка, Йова Ягер готує простий та поживний сніданки з лососем. Швидко, красиво та без надмірних зусиль.

 

Йова Ягер
Корисний сніданок з лососем

Інгредієнти

Філе лосося сире 120-200 г
Філе лосося копчене 120-200 г
Масло Гхі 1 ч.л.
Оливкова олія 1 ч.л.
Кунжутна олія 1 ч.л.
Соєвий соус 1 ч.л.
Зелений горошок 50 г
Водорості вакаме 80-100 г
Паростки горошку (або будь-які інші) жменька
Сік лайма 1/8 часточки
Насіння коноплі 1 ст.л.
Насіння чорного кунжуту 1 ч.л.

Процес приготування

01
<p>Філе лосося знімаємо зі шкіри та викладаємо у сковорідку вок, на якій розігріваємо шматочок масла Гхі або просто топленого та трішки оливкової олії. Обсмажуємо до хвилини з кожного боку. У кінці додаємо трохи кунжутної олії та соєвого соусу.</p>

Філе лосося знімаємо зі шкіри та викладаємо у сковорідку вок, на якій розігріваємо шматочок масла Гхі або просто топленого та трішки оливкової олії. Обсмажуємо до хвилини з кожного боку. У кінці додаємо трохи кунжутної олії та соєвого соусу.

02
<p>Знімаємо лосось зі сковороди, протираємо її серветками і висипаємо туди зелений горошок. Перемішуємо, додаємо кунжутної олії та соєвого соусу, вимикаємо. Можна сервірувати.</p>

Знімаємо лосось зі сковороди, протираємо її серветками і висипаємо туди зелений горошок. Перемішуємо, додаємо кунжутної олії та соєвого соусу, вимикаємо. Можна сервірувати.

03
<p>На дно боулу викладаємо водорості вакаме, трішки паростків – будь-яких, у нашому випадку це паростки горошку.</p>

На дно боулу викладаємо водорості вакаме, трішки паростків – будь-яких, у нашому випадку це паростки горошку.

04
<p>Зверху викладаємо лосось. У різних варіаціях цей сніданок можна готувати як з обсмаженим, так і з копченим. Копчений лосось можна подрібнити. Додаємо горошок. Поливаємо соком лайма та посипаємо насінням коноплі та чорного кунжуту. Сніданок готовий.</p>

<p> </p>

Зверху викладаємо лосось. У різних варіаціях цей сніданок можна готувати як з обсмаженим, так і з копченим. Копчений лосось можна подрібнити. Додаємо горошок. Поливаємо соком лайма та посипаємо насінням коноплі та чорного кунжуту. Сніданок готовий.

 

Інші рецепти шефа